Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-utrecht.nl


  Mediums hulp en advieslijn uit Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Olivia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Hi O. Je gelooft het niet maar hij heeft contact gezocht en wil praten. In dit geval pakt het positief uit. Jeetje wat heeft dit lang geduurd. Nu kijken waar dit naar toe leidt. Bedankt voor de gesprekken. Kan eindelijk afsluiten van een vervelende periode.




Ervaring van W met medium Olivia   Ervaring van W met medium Olivia   Ervaring van W geplaatst op 31 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Olivia heeft me afgelopen juli een gebeurtenis op werkgebied voorspeld, die nu precies zo aan het uitkomen is. Super, dankjewel.




Ervaring van anoniem met medium Olivia   Ervaring van anoniem met medium Olivia   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Lieve Olivia, thanks voor al de gesprekken. Ik spreek je al jaren over mijn geliefde. Olivia is altijd geduldig en een paar voorspellingen zijn uitgekomen, Nu hopen dat hij zich weer gaat melden en dat er weer contact komt. Het voelt en ligt nu rustiger. Ik weet zeker dat er weer snel contact komt. Ik bel je weer snel. Fijne feestdagen. xx W.




Ervaring van J-anne met medium Olivia   Ervaring van J-anne met medium Olivia   Ervaring van J-anne geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Olivia, heb je net gesproken en voel me zoveel beter en kan nu weer verder.
Je voelt de situatie zo goed aan en weet het juiste antwoord. Hartelijk dank Nency.




Ervaring van Nency met medium Olivia   Ervaring van Nency met medium Olivia   Ervaring van Nency geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Van de week 2 x gesproken. Je bent echt een topper in dingen duidelijk uitleggen en dat geeft echt veel rust. Liefs.




Ervaring van Anomiem met medium Olivia   Ervaring van Anomiem met medium Olivia   Ervaring van Anomiem geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Top medium. Ook aangenaam om mee te praten.




Ervaring van Lies met medium Olivia   Ervaring van Lies met medium Olivia   Ervaring van Lies geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Bedankt voor het fijne gesprek en je eerlijkheid. Ik ga je zeker in de toekomst nog is bellen.




Ervaring van anoniem met medium Olivia   Ervaring van anoniem met medium Olivia   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Ik heb Olivia in mei gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Olivia wist precies wat er in de ander omgaat, hoe zijn karakter is en wat er is afgespeeld tussen ons. U ziet net als de meesten hier dat het contact terugkomt, als dat zo is laat ik het u gauw weten. We wachten het af. Bedankt Olivia xxx .




Ervaring van L. met medium Olivia   Ervaring van L. met medium Olivia   Ervaring van L. geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Olivia jij bent een topper, hele goeie tool en beschrijving gegeven. Heb je vandaag ook niet voor niets 2 keer gesproken vind jou geweldig. Ben echt blij met jou.




Ervaring van Mr met medium Olivia   Ervaring van Mr met medium Olivia   Ervaring van Mr geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Olivia is heel erg goed in het beschrijven van iemand anders, zonder een aanwijzing te hebben gekregen. Zeer gedetailleerd. Indrukwekkend.




Ervaring van Vlinder met medium Olivia   Ervaring van Vlinder met medium Olivia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Wat een super fijne reading heb ik van u gekregen. Veel geleerd, alles wat u vertelde klopte. Voor de toekomst geloof ik zeker dat alles uitkomt. Echt een aanrader om te bellen.

Heel erg bedankt. Liefs L .




Ervaring van Anoniem met medium Olivia   Ervaring van Anoniem met medium Olivia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden