Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-utrecht.nl


  Mediums hulp en advieslijn uit Utrecht.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium KC
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Kc is geweldig. Kan breed kijken en slaat constant de spijker op de kop. Dankbaar.




Ervaring van Anja met medium KC   Ervaring van Anja met medium KC   Ervaring van Anja geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Kc. Ik heb je over meerdere thema's gesproken waarin je me helpt om meer bewustzijn te krijgen in deze. Dank voor je hulp .




Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Lieve KC, wat een mooi gesprek weer. Dank je wel. Leeuwenmoed.




Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M geplaatst op 23 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Dank voor het fijne en goede gesprek van net. je slaat de spijker op de kop met wat je zei. Ik hoop dat het me gaat lukken.




Ervaring van an met medium KC   Ervaring van an met medium KC   Ervaring van an geplaatst op 18 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Ik heb KC een half uur gesproken en al bij haar eerste ingeving was het raak. Ik heb zelden iemand meegemaakt die het allemaal zo juist had. Daarnaast is ze heel prettig om mee te praten.
Dank je wel KC.




Ervaring van Roy met medium KC   Ervaring van Roy met medium KC   Ervaring van Roy geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Wat ben jij toch goed. Heb je net aan de lijn gehad. Je hebt niet veel tijd nodig om te vertellen in wat voor situatie iemand zit. Echt supermega goed. Een aanrader.




Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Wat goed KC, zonder iets te zeggen. Wat voelde dat goed en oprecht. Een grote dankjewel.




Ervaring van Wendy met medium KC   Ervaring van Wendy met medium KC   Ervaring van Wendy geplaatst op 4 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Komt gelijk to the point en voelt feilloos aan wat de situatie is. Had graag nog door gepraat want wat KC te zeggen had boeide me en raakte me. Ik bel zeker gauw terug om het gesprek af te maken. Thx. Olga .




Ervaring van Olga met medium KC   Ervaring van Olga met medium KC   Ervaring van Olga geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Dank voor het fijne en heldere telefoongesprek van zonet. Ik ga eraan werken KC. Je sloeg de spijker op de kop, dank.




Ervaring van an met medium KC   Ervaring van an met medium KC   Ervaring van an geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Ons gesprek heeft mij tot in mijn ziel geraakt. Dank je wel voor jouw waardevolle advies en bevestiging.

Malika.




Ervaring van Malika met medium KC   Ervaring van Malika met medium KC   Ervaring van Malika geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Juist een gesprek met KC, gehad ongelooflijk hoe ze mij terug in mijn energie geplaatst heeft. Heb weer moed en mijn hart heeft vreugde dank je KC. Heb je het moeilijk bel haar echt super.




Ervaring van He met medium KC   Ervaring van He met medium KC   Ervaring van He geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Een topper van formaat. KC begint ook gelijk te vertellen over je situatie. Geen wachten maar gelijk een verhelderend antwoord. Echt een aanrader op deze site. Ik ben je dankbaar voor je steun en duidelijkheid. Bel haar zeker..




Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M met medium KC   Ervaring van M geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Big Thanks alweer, je kon mij niet goed meer verstaan en dat is oke. We waren toch al klaar. Nog een fijne avond en wie weet tot spreeks.




Ervaring van Avatar met medium KC   Ervaring van Avatar met medium KC   Ervaring van Avatar geplaatst op 3 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  KC is woke, eerlijk en in 1 woord amazing.
KC heeft mij heel helder kunnen uitleggen over wat de situatie is waar ik zelf geen duidelijkheid over kon krijgen, en mij gepersonaliseerde manieren aangereikt hoe ik ermee kan omgaan en mij erover heen kan zetten.

Op het moment op aanraden interview aan het bekijken van Jorn en Marcel, heel interessant, en zoals je al zei; ja, het is waar.

Bedankt voor je ingevingen en uiterst interessant maar vooral ook gezellig gesprek gister. Bel je graag nog terug.




Ervaring van Avatar met medium KC   Ervaring van Avatar met medium KC   Ervaring van Avatar geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Zo ontzettend fijn gesprek gehad en zo duidelijk uitgelegd.hier kan ik echt wat mee, ik neem je advies aan en ga er vanuit dat alles goed komt super bedankt.




Ervaring van Nancy met medium KC   Ervaring van Nancy met medium KC   Ervaring van Nancy geplaatst op 30 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Het voelt goed aan .
En vrij duidelijk
Dankje wel voor je advies .
Mvg, angela .




Ervaring van Angela met medium KC   Ervaring van Angela met medium KC   Ervaring van Angela geplaatst op 6 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Zeer sterk.




Ervaring van Kat met medium KC   Ervaring van Kat met medium KC   Ervaring van Kat geplaatst op 11 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Lieve KC
Verbinding viel weg, credits op.
Dank je je voor je tijd en eerlijkheid.
We hadden het over corona en toen waren mijn min op.
Je bent een fijne vrouw met een fijne stem.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met medium KC   Ervaring van Daphne met medium KC   Ervaring van Daphne geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Sorry dat ik wegviel, credits waren op.
Maar ik weet dat je helemaal gelijk hebt. Dit is iets uit een vorig leven.
Jammergenoeg heb ik het gesprek niet helemaal af kunnen maken, maar ik hoop maar dat ik J weer snel kan zien.




Ervaring van E met medium KC   Ervaring van E met medium KC   Ervaring van E geplaatst op 9 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Voelt zonder iets te zeggen alles heel goed aan. Een aanrader en zuiver medium.




Ervaring van Anoniem met medium KC   Ervaring van Anoniem met medium KC   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met medium KC   Ervaring van Adrienne met medium KC   Ervaring van Adrienne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Treffend hoe je dingen wist te vertellen. Je hebt mij gerust gesteld en een weg laten zien. Hiervoor wil ik je enorm bedanken. Ik ga vol moed en vertrouwen het nieuwe jaar in. Dank je wel.
Lieve groet.




Ervaring van ns met medium KC   Ervaring van ns met medium KC   Ervaring van ns geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-utrecht.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden